Befrielse?

Da nu sommeren alligevel ikke arter sig, og Studenterkredsens redaktion har været tvunget til at blive inden døre, har vi haft tid til at begave vore abonnenter med et sommersærnummer af tidsskriftet i anledning af 70-året for befrielsen.Befrielsessærnummer

I Danmark har vi været gode til på vindøjet vis at hylde såvel samarbejdspolitikken som modstandskampen, når besættelsestiden er blevet diskuteret. Derefter har vi belejligt glemt både retsopgøret og tiden, der fulgte. En stor del af grunden kan være en berøringsangst med de ubehagelige sandheder, som vi i puslingelandet ikke har lyst til at konfronteres med. Men det bør vi. Som oplæg til diskussionen bringer vi derfor i dette særnummer af Studenterkredsens tidsskrift en tale holdt i anledning af 70-året af Århuskredsens nuværende formand, mag.art. og §2-teolog Anders Thyrring Andersen.

Særnummeret er allerede udsendt til vore abonnenter. Vil De også have fat i dét og de kommende numre af tidsskriftet, kan De tegne et års abonnement for kun 100 kr. ved at kontakte studenterkredsen@gmail.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.