Rasmus Vangshardt rapporterer fra Sommermødet

Fra kristendom.dk:

“Det blev en dag med sang ind i de sene nattetimer og foredrag, hvor flere forlod lokalet i vrede. Kristendom.dk var med til Studenterkredsens sommermøde, hvor dannelse og sandhed stod i centrum […] Demants foredrag skaber en hel del furore. Under spørgetiden bagefter forlader flere lokalet i vrede, mens andre gerne vil tage kampen op. Der er også enkelte yngre sognepræster til stede, der nu nok mener, at de selv gør sig umage under gudstjenesten. […] Da kristendom.dk igen drager mod København, godt brugt efter at have sunget højskolesange til kl. 04 og været oppe til foredrag kl. 09 næste morgen, sidder resten af deltagerne i sommermødet og debatterer med Ole Vind i foredragssalen. De har en hel uge med (foredrag om) dannelse foran sig. Som Højskolesangbogen fik det første ord, får den også det sidste med Benny Holsts ”Julies sprog”: ”Det sprog, vi har talt, trænger til at fornys, vi må lære det gamle igen.” (link)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.